Halvmåne formørkelse

n
I går natt var det halvmpne formørkelse. Jeg tok turen opp til Storheia i Bymarka i håp om å få nyte den fullt ut. Uheldigvis var det en del skyer i horisonten ved måneoppgang, men den var likevel rød da den kom over skyene. Dette var mitt første seriøse forsøk på å fotografere månen og det var mye vanskeligere enn først antatt. Men likevel noe fornøyd med resultatet.En nan antyde formørkelsen i venstre øvre del på månen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s