Free of charge

Free of charge
Dette var en spesiell aften.Rett før juletider var det ett voldsomt nordlys utbrudd,men ikke uvanlig i Trøndelag så var det overskyet. Yr meldte en liten åpning mellom 23-01.Jeg tok sjansen og heiv meg rundt. Kom meg tidsnok til Kobberdammen og sannelig rett før midtnatt åpnet skyene seg og jeg fikk meg et realt show.Free of charge! De beste opplevelsen er som regel det😊

Har flere lekre på lager,spesielt ett som jeg gleder meg til å dele.Stay tuned📻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s