På gjensyn Bø!

Da var årets opphold i Bø,Vesterålen over. Jeg har vært så heldig å få oppleve 4 timers solnedgang/solnedgang, tatt kveita, sett tykk havtåke ta tak i fastlandet, og sist og definitivt aller ikke minst hatt hyggelig familietid :) Vi er heldige som har Norge og alt hva det byr på og jeg er takknemlig for at jeg kan dra plasser og få oppleve ting turister betaler tusenvis av kroner for.  Nå venter Hurtigruta og Sting på lørdag. Fortsatt god sommer til de som nå enn  er innom  ;)  

  
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s