Spise,sove,….

Jeg føler meg som en toppidrettsutøver som trener, spiser og sover, du må bare stryke vekk trener.Livet på Hurtigruta er hardt. Du skal spise tung mat hele tiden og når været ikke innbyr til aktivitet er det eneste å gjøre å legge seg på lugaren. Jeg er glad turen varer bare i såvidt 2 døgn og det skal bli veldig godt å få se familien min igjen. De har vært savnet under hele denne fototuren. Det går mot slutten og jeg gleder meg til å få se og vist frem resultatet fra en ukes lang fototur i Vesterålen :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s