Bingo

Jeg hadde planlagt å bruke noen dager på vei opp til Bø,Vesterålen. Rett og slett stoppe der jeg fant noen fine motiver(utsnitt). Dårlig vær og en anmeldt solstorm med ankomst søndag kveld med gode sjanser for Nordlys gjorde at vi valgte å kjøre straka vegen nord. Vi ankom Snarset ca 24 timer senere og var på toppen av Vetten 3 timer senere. Her lå jeg spent og ventet på Nordlysvarsel. Plutselig tikket det inn melding om gode muligheter for nordlys og jeg ble i ekstase.Skulle jeg virkelig treffe så bra? Sitter nå her i Svigermors stue snøye 24 timer senere og priser meg selv heldig for å ha mulighet til å reise oppover til så vakre omgivelser og få oppleve nesten 2 timers nordlys show :) Det setter spor :) I morgen venter uvær og kuling. En ny spennende dag her på Snarset og kanskje Nordlyset danser på himmelen i kveld også.Om ikke så kan jeg kose meg noen bilder ;)

2015/02/img_6375.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s