1SE

Jeg har lyst å skrive noen ord om en «app» som jeg tror flere vil ha bruk for. Appen heter 1SE og står for «1 second everyday», og det er akkurat det den gjør. Den tar 1 sekund av din dag og setter det sammen til en film. Det eneste du trenger å gjøre er å ta en liten filmsnutt hver dag. Det kan være de mest trivielle ting, middag, på vei til jobb eller lignende, men etterhvert så tar man video av det man vil huske den gitte dagen. I skrivende stund har jeg gjort dette i snart 5 måneder og jeg har planer om å gjøre det i et helt år. Jeg gleder meg til å se resultatet til slutt og det er ikke utenkelig at dere vil få se filmen her. Sjekk det ut :) Artig er det hvertfall :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s